Agenda

Hier vindt u de komende activiteiten rond warmte- en koude. Voor het archief met presentaties van workshops georganiseerd door Warmtenetwerk, kunt u kijken onder Evenementen.

Global District Energy Days

Scandic Grand Marina, Helsinki, Finland

The Global District Energy Days brings together professionals, academics and policymakers interested in the DHC sector in a professional and international setting, and is a unique opportunity for enterprises and institutions to promote their activities to a focused audience of District Energy. Organisations can showcase their activities, products, and services at the Global District Energy Days by booking an exhibition stand at the venue.

Studiereis Denemarken

, Kopenhagen

Denemarken is een van de wereldleiders op het gebied van warmtenetten en hernieuwbare energie. Wat zijn de succesfactoren? Een programma van de reis wordt gemaakt op basis van de resultaten van een enquête. 

 

Datacenter Restwarmte & Innovatie congres

Johan Cruijff Arena, Amsterdam,

Speciaal voor onze leden bieden wij u de toegangskaarten tegen het gereduceerde tarief van € 100,- (incl 21% BTW en excl. servicekosten) aan. Promotiecode SAMENWARM

Nationale WKK-ontmoetingsdag

Leuven, ,

Nationale WKK-ontmoetingsdag: Uw 2-jaarlijkse afspraak met de WKK-sector! 16 oktober, Brabanthal - Leuven. De WKK-ontmoetingsdag is dé gelegenheid om op één dag een pak informatie in te winnen via interessante voordrachten op maat van bedrijven, overheden en organisaties die hun energieverbruik willen terugschroeven, alsook voor deskundigen uit de energiesector. Daarnaast is het een ideaal netwerkmoment. Het succes van de vorige edities met meer dan 30 standhouders en ruim 250 aanwezigen, is hiervoor het beste bewijs! De WKK-beurs is bovendien dé plaats om nieuwe contacten te leggen en concreet advies in te winnen in verband met uw eigen energievraag.

Nationaal warmtecongres 2018

,

Gemeente Nijmegen en provincie Gelderland zijn in 2018 de officiële gastheren van het Nationaal Warmtecongres. Warmtenetwerk is een van de partners van dit jaarlijkse evenement.