Bijeenkomst ‘Inleiding in de Warmtetransitie’

Datum:
15 januari 2024

Tijdstip:
Van 12.00 tot 16.30 uur inclusief lunch

Locatie:
Provinciehuis Zuid-Holland, Zuid-Hollandplein 1, 2596 AW Den Haag

Prijs voor deelnemers:
gratis

Dit jaar organiseert Provincie Zuid-Holland een reeks interessante kennissessies over de warmtetransitie, waarbij ook verschillende warmtebronnen worden besproken. De eerste sessie in deze reeks vindt plaats op 15 januari 2024 en betreft een inleiding in de warmtetransitie.

 

De afgelopen paar jaar is er veel gebeurd binnen de warmtetransitie, zo zijn de transitievisies warmte opgeleverd, wordt er van start gegaan met de wijkuitvoeringsplannen en komen er nieuwe ontwikkelingen aan zoals de nieuwe warmtewet. Veel gemeenten zijn nu van start met de uitvoering van wijkwarmteprojecten en hebben daarvoor ook veel nieuwe collega’s aangetrokken. Om het nieuwe jaar daarom goed te starten willen we met een inleiding in de warmtetransitie de belangrijkste basiselementen van de warmtetransitie delen. De sessie is interessant voor nieuwe collega’s binnen de warmtetransitie maar ook voor diegenen die al wat langer binnen de warmtetransitie werken en hun algemene kennis willen opfrissen.

Hieronder volgt het voorlopige programma. Het definitieve programma met meer informatie over de presentaties en de sprekers volgt binnenkort.

 

Programma
12:00  Inloop met lunch
13:00 
Introductie
13:15   
Inleiding in de warmtetransitie door Fakton Energy
14:45  Korte pauze
15:00 
Afwegingskader Warmtekeuze door Mariëtte Bilius
15:30 
Het belang van energiebesparing door Natasja Schouten-Lening
16:15 
Afsluiting

 

Locatie
Provinciehuis Zuid-Holland, Zuid-Hollandplein 1, 2596 AW Den Haag
Zaal: Tuinzaal

 

Aanmelden
Zien wij u ook op 15 januari? Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.

Bekijk ook andere evenementen