Congres Duurzaam Verwarmd

Datum:
19 - 21 maart 2019

Locatie:
Expo Haarlemmermeer

Stichting Warmtenetwerk is wederom vertegenwoordigd op het 3-daags congres Duurzaam Verwarmd.

In de Expo Haarlemmermeer vindt u van 19 tot en met 21 maart het grootste aanbod van warmtepompen, wko- en wtw systemen, zonnecollectoren, warmtenetten, geothermie, isolatie en zonne-energie systemen. Met een continue programma van praktijkgerichte seminars praten wij u helemaal bij over de laatste ontwikkelingen en kunt u al uw vragen stellen over duurzame HVAC. Bij RVO kunt u bijvoorbeeld terecht met uw vragen over subsidies voor warmtepompen en warmteprojecten. Het programma is onder redactie samengesteld en objectief, bij ons geen reclamepraatjes of productpromoties, maar informatie waar u wat aan hebt.

 

ALLE INNOVATIES (WERKEND!) TE ZIEN OP DUURZAAM VERWARMD

Innovaties en nieuwe producten worden speciaal uitgelicht en krijgen veel ruimte in speciale Innovation Area’s. En nieuw in 2019; bekijk alle systemen werkend en functionerend in het Heat Home, een life-size duurzaam verwarmd huis, midden op de beurs!

 

BEZOEK DUURZAAM VERWARMD

Bezoeken maken we makkelijk en efficiënt. Bij Expo Haarlemmermeer parkeert u goedkoop voor de deur, of wordt u door het OV voor de deur afgezet. Registreer u vooraf voor een e-ticket en u loopt zonder wachten de beurs op. Beter nog, bestel een Happy Package met parkeerticket en vouchers voor eten en drinken. U hoeft dan zelfs niet te wachten bij de automaat en nergens meer te pinnen.

Twee in één! Haal het maximale uit uw bezoek en bezichtig ook de vakbeurs Solar Solutions International de grootste vakbeurs voor zonne-energie van Noord-West Europa! Een warmtepomp met PV-panelen is de combinatie van de toekomst. Uw e-ticket van Duurzaam Verwarmd geeft u ook toegang tot Solar Solutions International.

Maak deel uit van de verandering en registreer u direct voor Duurzaam Verwarmd 2019 en bezoek ons op onze stand!

Bezoek Duurzaam Verwarmd gratis met onze invitatiecode 19TICKET950

Voor registeren klik hier
Voor meer informatie ga naar:  http://duurzaamverwarmd.nl/

Bekijk ook andere evenementen