Ingenieurs in Energietransitie 2019

Datum:
19 november 2019

Tijdstip:
9.00 uur - 17.00 uur

Locatie:
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Prijs voor deelnemers:
€ 125,-

Prijs voor niet-deelnemers:
€ 175,-

Op 19 november organiseert TW (Technisch Weekblad) voor de tweede keer het congres Ingenieurs in Energietransitie, dit keer in stadion Galgenwaard in Utrecht. Tijdens dit event wordt er stilgestaan bij de rol van ingenieurs en wetenschappers in de energietransitie. Welke technologie gaat echt het verschil maken? Wat kun je als bedrijf doen om jouw business duurzamer te laten verlopen? En hoe sluiten we de gebouwde omgeving aan op een ideale energiemix? Daarnaast wordt er ingegaan op de vraag hoe overheden, burgers en bedrijven mee kunnen krijgen om in baanbrekende haalbare technische oplossingen te investeren.

 

Programma
Drie topsprekers zetten met boeiende cases de zaal aan het denken. Welke techniek staat centraal? Hoe krijg je alle stakeholders mee?

Daarnaast zijn er nog 3 parallelsessies over;
1: De ideale elektriciteitsmix
2: Mobiliteit: Een weg aanleggen is niet meer voldoende
3: Kernenergie

Aanmelden kan via deze link.

 

Bezoekers
Ingenieurs, technici, professionals werkend bij landelijke of regionale overheden, bedrijven die stappen willen zetten op duurzaamheid. Kortom: iedereen die zich wil laten informeren over gefundeerde technische/wetenschappelijke inzichten op het gebied van energietransitie en leads op wil doen voor toekomstige duurzame projecten.

Werkt u bij een ingenieursbureau dat werk wil maken van de energietransitie? Of werkt u landelijk of regionaal aan energiebeleid en wilt u in contact komen met ingenieurs die niet alleen doelen stellen, maar vooral ook feitelijke projecten kunnen starten om deze te halen? Of heb jij als startup of mkb-er oplossingen voor de uitdagingen waar we voor staan? Bezoek dan Ingenieurs in Energietransitie! Een middag vol kennisuitwisseling, netwerkmogelijkheden en bedrijven en organisaties die echt werk kunnen maken van de ambitieuze klimaatdoelen van onze overheid.

Houd de website in de gaten voor meer informatie over sprekers, partners en het programma!

Bekijk ook andere evenementen