NIWT opleidingen voorjaar

Geplaatst op 25-03-2022 door Stichting Warmtenetwerk
Datum:
13 januari - 24 maart 2022

Het NIWT is een onafhankelijk kennis- en opleidingsinstituut, dat voorziet in de groeiende behoefte aan kennisuitwisseling, vaardigheden en leiderschap in de warmtetransitie. In het voorjaar van 2022 gaan de volgende opleidingen van start:

 

Professional in de warmtetransitie
Startdatum: 24 maart 2022, 15 dagdelen. Dit programma is ontwikkeld voor professionals met 1 tot 3 jaar ervaring in de warmtetransitie. Jij merkt dat het een uitdaging is om impact maken in een complex werkveld, waarbij je met veel stakeholders te maken hebt. Je wilt de nieuwste kennis van verschillende invalshoeken opdoen. Bovendien ben je op zoek naar jouw unieke bijdrage en wil je je persoonlijke effectiviteit vergroten. Meer informatie.

 

Ontwikkelen van warmtenetten
Startdata: 16 februari, 14 maart en 7 juni 2022, 6 dagdelen. Leer in drie dagen alles wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een warmtenet. Jij hebt behoefte aan grip op het proces en kennis van de technologische mogelijkheden. Bovendien wil je inzicht in de belangen van stakeholders en zoek je handvaten in het opstellen van de businesscases. Meer informatie.

 

Introductie in de warmtetransitie 
Startdata: 9 februari, 16 maart en 13 april 2022, 2 dagdelen. Voor professionals die nieuw zijn in dit werkveld, of hier vanuit een andere rol mee te maken krijgen. Jij leert in één dag op overzichtelijke en interactieve wijze wat de transitie inhoudt en hoe het werkveld eruitziet. Je hebt geen voorkennis nodig. Meer informatie.

 

Voor wie bestaat het NIWT?
Het NIWT is er voor alle professionals die zich met de warmtetransitie bezighouden. Onze deelnemers werken bijvoorbeeld voor energieleveranciers, warmtebedrijven, gemeentes, woningcorporaties, waterschappen en adviesbureaus. We bieden actuele kennis én relevante vaardigheden waar je direct iets aan hebt in jouw praktijk. Daarom maken we gebruik van externe docenten die in het werkveld van de warmtetransitie werkzaam zijn. Kijk hier voor ons volledige aanbod.

 

Incompany programma
We begrijpen dat organisaties eigen uitdagingen hebben in de warmtetransitie. Wij ontwikkelen daarom graag een intern programma dat past bij de specifieke behoefte van jouw team of afdeling. Dit doen wij samen met jou. We kijken naar de kennisvragen die leven en naar de ontwikkelbehoeftes van collega’s, en matchen die met ons netwerk van externe docenten en ontwikkelaars.

 

Vragen?
We komen graag met je in contact. Bijvoorbeeld als je twijfelt over welke opleiding bij je past of als je benieuwd bent naar opleidingen op maat voor jouw organisatie. Mail voor persoonlijke advies naar Christien Reichardt of voor je incompany vragen naar Ludo De Haan.

 

Christien Reichardt: christien.reichardt@niwt.nl
Ludo de Haan: ludo.de.haan@niwt.nl

 

 

Bekijk ook andere evementen