Online bijeenkomst Versnellingstraject Geothermie in de Gebouwde Omgeving

Datum:
9 februari 2021

Tijdstip:
10.00 uur tot 12.00 uur

Locatie:
Online

Prijs voor deelnemers:
Gratis

De afgelopen maanden heeft een Kernteam uit de geothermiesector samen met een breed netwerk van stakeholders gewerkt aan een advies over het versnellen van geothermie in de gebouwde omgeving. Dit kernteam, bestaand uit Marco van Soerland (Geothermie Nederland/HVC), Peter Odermatt (Stichting Warmtenetwerk/Hydreco), Herman Exalto (EBN), Wendela Slot en Tjalling de Vries (beiden ministerie van EZK), nodigt u uit om kennis te nemen van de bevindingen.

 

De online bijeenkomst over het versnellen van geothermie in de gebouwde omgeving vindt plaats op 9 februari 2021 van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens de bijeenkomst zal het Kernteam de hoofdlijnen van het conceptadvies presenteren. Er is genoeg ruimte voor feedback. Thema’s die aan de orde komen zijn: propositie van geothermie in de gebouwde omgeving, maatschappelijk draagvlak voor geothermie bij bewoners, en governance.

 

Interesse? Aanmelden kan via deze link. Staat u niet op de lijst als genodigde? Geen probleem, u kunt zich hier als genodigde registreren.

Bekijk ook andere evenementen