SDE+ evenement: van aanvraag tot realisatie

Datum:
21 november 2019

Tijdstip:
13.00 uur - 17.30 uur

Locatie:
BioWarmte Installatie Lage Weide, Atoomweg 7 te Utrecht

Prijs voor deelnemers:
Gratis

Op donderdag 21 november 2019 organiseert Fudura een SDE+ event voor ondernemers, adviserende, begeleidende en uitvoerende partijen die betrokken zijn bij het produceren van hernieuwbare energie. Tijdens het event komt u alles te weten over: de verandering in het SDE-beleid, waar u terecht kunt met SDE+ vragen, begeleiding en advies en uiteraard hoe u de subsidie kunt aanvragen.

 

Diverse sprekers en projectpresentatie
Dankzij het brede programma met diverse presentaties van o.a. RVO, Certiq en Fudura, interessante stellingen en een projectpresentatie van Eneco en Vyncke krijgen bezoekers de juiste tools aangereikt om direct aan de slag te gaan.

 


Aanmelden
Het event vindt plaats op het terrein van de BioWarmte Installatie Lage Weide van Eneco te Utrecht. De toegang is gratis maar aanmelden is verplicht wegens een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden of meer informatie treft u hier aan.


 
Over Fudura  
Fudura verzorgt, als marktleider, voor ruim 25.000 klanten oplossingen op het gebied van energiemeetdiensten en -infrastructuur zoals transformatoren, schakelaars en laadpalen. Fudura gelooft in een wereld waarin we efficiënt en eerlijk met energie omgaan.  

Bekijk ook andere evenementen