Studiereis Stichting Warmtenetwerk – Finland 2019

Datum:
2, 3 en 4 oktober 2019

Locatie:
Finland

Prijs voor deelnemers:
€ 1.295,-

Prijs voor niet-deelnemers:
€ 1.475,-

‘Finland; het land van 1000 meren en 300 warmtebedrijven!’

Sinds jaar en dag organiseert Warmtenetwerk jaarlijks een hoog gewaardeerde buitenlandse studiereis. Het vormt voor velen een uitgelezen kans om samen met Nederlandse geïnteresseerden enkele dagen te worden ondergedompeld in buitenlandse warmtenet praktijken. Het programma wordt altijd afgewisseld door presentaties, discussies en het bezoeken van sites. Het biedt niet alleen de kans om de zaken eens heel anders te bezien en nieuwe ideeën op te doen. Het biedt daarnaast ook de mogelijkheid om diverse Nederlandse mensen, op de een of andere manier verbonden met warmtenetten, beter te leren kennen en zo de blik op de warmtetransitie te verruimen. We streven daarom naar een brede samenstelling van de groep: warmtebedrijven, overheden, adviseurs, onderzoekers, leveranciers, aannemers, vastgoedeigenaren, etc.

We stemmen het programma af op actuele vragen die leven in Nederland. En dat zijn er anno 2019 heel veel. De voorbereidingen van de studiereis zijn we vroeg dit jaar gestart in de vorm van een enquête. De belangrijkste onderwerpen die hieruit naar voren kwamen lopen uiteen van strategische planning, toekomstbestendigheid van warmtenetten, de duurzaamheid, bedrijfsvoering van grote warmtenetten in stedelijke agglomeraties, temperaturen, innovaties in het algemeen, bestaande bouw aansluiten, kostenreducties, zoektocht naar duurzame bronnen, organisatie, rol van gemeenten, aanbesteding, draagvlak creëren, etc.

Op basis van dit wensenlijstje zijn we aan de slag gegaan en we hebben een land gevonden dat verrassend veel kennis en ervaring heeft op deze gebieden: FINLAND!

 

Programma en voorwaarden
Bekijk het programma via Uitnodiging studiereis Finland
Bekijk de Algemene voorwaarden Studiereis Stichting Warmtenetwerk 2019

Kosten en aanmelding
De kosten* voor deelname bedragen € 1.295,- voor leden van Stichting Warmtenetwerk en € 1.475,- voor niet-leden. 
*Dit betreft alle reis- en verblijf kosten, transfers, ontbijt, lunch en avondeten + drinken. Drankjes aan de bar zijn voor eigen rekening.

U kunt zich nu aanmelden voor deze studiereis tot 12 augustus 2019. Aanmelden verloopt via ons secretariaat en kan door op deze link te klikken en het inschrijfformulier in te vullen. Let op: vul alle gegevens volledig en correct in.

Wees er snel bij want de studiereizen zijn altijd snel volgeboekt! 

 

Bekijk ook andere evenementen