Warmte Congrestival op 14 november 2024: de aanmelding is geopend!

Datum:
14 november 2024

Tijdstip:
9.00 – 21.00 uur

Locatie:
Hart van Holland, Berencamperweg 12, Nijkerk

Prijs voor deelnemers:
gratis

Prijs voor niet-deelnemers:
€ 349,-

Het Warmte Congrestival is hét evenement in Nederland, waar de gehele warmteketen samenkomt! De vorige twee edities van het Warmte Congrestival waren volledig uitverkocht en een daverend succes. Zorg dus dat u er op tijd bij bent en meld u alvast aan voor de derde editie van het Warmte Congrestival van 14 november a.s. Voor deelnemers van Stichting Warmtenetwerk, gemeenten en woningcorporaties is de toegang tot het Warmte Congrestival gratis. Overige bezoekers kunnen tot 1 juli 2024 profiteren van de Early Bird korting! Meld u dus snel aan.  

 

Het event wordt wederom opgezet als een combinatie van een congres en een festival en wordt afgesloten met een walking diner en een feestavond om ons 15-jarig bestaan te vieren. Tijdens de dag combineren wij plenaire lezingen, parallelle kennissessies met volop mogelijkheden om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Dit betekent voornamelijk meer vrijheid en een informelere sfeer dan bij reguliere events. Het doel is om op een inspirerende en interactieve manier kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. En ook dit jaar presenteren deelnemers van Stichting Warmtenetwerk zich op de beursvloer. Dit jaar is de beursvloer met enkele stands vergroot en wordt deze een uur eerder geopend, voorafgaande aan het programma, zodat de bezoekers  nog beter de gelegenheid hebben om in gesprek te gaan met de standhouders.

 

Het programma is als volgt:

09.00 – 11.00

Start Warmte Congrestival en opening beursvloer

11.00 – 11.15 

Opening en welkomstwoord

11.15 – 12.30

Plenair programma

12.45 – 13.30

Lunch en netwerken

13.30 – 15.30

Break out met workshops en parallelsessies in verschillende zalen

15.30 – 16.00 

Pauze en netwerken

16.00 – 17.10

Plenair programma

17.15 – 17.30 

Wrap up en afronding voor alle deelnemers

17.30 – 18.30 

Netwerkborrel (op de beursvloer)

18.30 – 21.00

Walking dinner en feest!

 

De eerste spreker is bekend!

 

Maarten Otto

Maarten Otto is sinds 2020 CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van Alliander, een netwerkbedrijf met ruim 8.000 medewerkers dat energienetten ontwikkelt en beheert. Via onze kabels en leidingen ontvangen ruim drie miljoen Nederlandse huishoudens en bedrijven elektriciteit, gas en warmte. Maarten Otto is tevens voorzitter van Netbeheer Nederland, voorzitter van het bestuur van de werkgeversvereniging WENB en lid van het Dagelijks Bestuur VNO-NCW.

 

Overnachten
Speciaal voor deelnemers aan het Warmte Congrestival hebben wij een 30-tal hotelkamers in optie gereserveerd staan voor 14 november, zodat u desgewenst kunt blijven overnachten na het evenement en de feestavond, in het naastgelegen hotel. Bij uw aanmelding kunt u aangeven of u hiervan gebruik wenst te maken of niet. Let op: Het aangeven van uw voorkeur betekent dus niet dat uw kamer is gereserveerd. U dient wel zélf zorg te dragen voor het maken van de reservering en overnachten is voor uw eigen rekening.

 

Event platform
Voor het Warmte Congrestival werken wij met het digitale platform Yellenge. Dit is een superhandig platform inclusief een event app. U vindt hier alle informatie over het Warmte Congrestival, zoals over alle sprekers, het volledige plenaire en parallelle programma, de beursplattegrond met alle exposanten, enz. Ook kunt u zich via het Yellenge platform inschrijven voor het Warmte Congrestival en de parallelsessies kiezen. 

 

Ga dus snel naar warmtecongrestival2024.yellenge.nl voor alle informatie en meld u aan!

 

Ook tijdens het Warmte Congrestival heeft u met de Yellenge app op zak een handig overzicht met alle tijden van de sessies en bij welk podium u zelf moet zijn. Alle deelnemers krijgen ongeveer 2 weken vóór het Warmte Congrestival toegang tot de app. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met uw gegevens en nemen wij de privacyregels in acht.

Wij vinden dit een duurzamere keuze in plaats van het laten drukken van programmaboekjes.

 

Kosten en aanmelding
Voor deelnemers van Stichting Warmtenetwerk, gemeenten, woningcorporaties en overheden is de toegang tot het Warmte Congrestival gratis. Aan overige geïnteresseerden vragen wij een financiële bijdrage. Profiteer tot 1 juli a.s. van de Early Bird korting! U betaalt dan € 299,- in plaats van het reguliere tarief van € 349,- voor uw ticket, inclusief alle drankjes, hapjes, lunch, walking diner en feestavond.

Aanmelden voor het Warmte Congrestival kan tot en met 7 november via deze link. Bij uw aanmelding kunt u aangeven of u deelnemer bent van Stichting Warmtenetwerk of niet.

*Bij een no-show of niet tijdig afmelden (uiterlijk tot 5 dagen voorafgaande aan het evenement) zijn wij genoodzaakt om de volledige toegangskosten  aan u door te berekenen. Voor verdere voorwaarden van onze evenementen verwijzen wij u naar onze spelregels. 

 

Wordt deelnemer en krijg alsnog gratis toegang!
Bent u nog geen deelnemer van Stichting Warmtenetwerk? Ga dan naar onze website voor meer informatie over de voordelen en privileges die u als deelnemer heeft. Wanneer u zich vóór of uiterlijk 1 maand na dit event aanmeldt als nieuwe deelnemer, zullen wij de kosten voor uw deelname aan dit event crediteren.

 

Duurzame pendeldienst 
Speciaal voor de OV-reizigers zetten wij een duurzame pendeldienst in vanaf het Station van Nijkerk naar het Hart van Holland. Vermeld u bij uw aanmelding alstublieft of u hiervan (kosteloos) gebruik wilt maken? 

 

Locatie
Het Warmte Congrestival wordt gehouden in Hart van Holland, Berencamperweg 12, 3861 MC te Nijkerk. 

 

Wij hebben er nu al enorm veel zin! U komt toch ook?

 

Bekijk ook andere evenementen