Warmtenetwerk Golfdag op 31 mei 2023

Datum:
31 mei 2023

Tijdstip:
van 12.00 uur tot 17.30 uur

Locatie:
Utrechtse Golfclub Amelisweerd

Voor het eerst in de geschiedenis van Stichting Warmtenetwerk organiseren wij voor de sportieve warmteprofessionals onder ons een Warmtenetwerk Golfdag! Dit doen wij op 31 mei op de Utrechtse Golfclub Amelisweerd. Een sportief evenement waarbij golfen en netwerken op een aangename manier worden gecombineerd. Deze dag biedt voor ieder wat wils!

 

Op 31 mei bent u vanaf 12.00 uur van harte welkom op Golfclub Amelisweerd waar wij u ontvangen met een heerlijk lunchbuffet.

 

Golfwedstrijd
Voor diegenen die al langer bekend zijn met het golfspel en een golfvaardigheidsbewijs (GVB) in hun bezit hebben, organiseren wij een 9-holes wedstrijd waarbij leuke prijzen te winnen zijn. De spelvorm deze middag is Texas Scramble. Let op: voor dit golfevent heeft u een minimale handicap van 36 nodig!

 

Golfclinic
Wilt u bekend worden met het golfspel en heeft u altijd al eens een bal willen slaan? Dan is de golfclinic wellicht iets voor u. U maakt dan onder leiding van diverse golfprofessionals kennis met het golfspel.  

Na het sportieve gedeelte is het tijd voor een gezellige netwerkborrel. Deze is voor alle deelnemers van Stichting Warmtenetwerk en geïnteresseerden die nog geen deelnemer zijn, toegankelijk.

 

Programma

12.00 uur           Ontvangst met lunchbuffet

13.28 uur           Start golfwedstrijd (verdeeld over 10 flights)

13.30 uur           Start golfclinic

14.45 uur           Einde golfwedstrijd

15.30 uur           Einde golfclinic

15.45 uur           Prijsuitreiking golfwedstrijd en netwerkborrel

17.30 uur           Einde programma

 

Waar?
Utrechtse Golfclub Amelisweerd
Mereveldseweg 7
3585 LH Utrecht

 

Deelnamekosten en voorwaarden
Voor de deelnemers aan de golfwedstrijd geldt een eigen bijdrage van € 67,- (excl. BTW), voor de de golfclinic vragen wij een eigen bijdrage van € 50,- (excl. BTW). Dit is inclusief de greenfee, golfclinic onder begeleiding van een golfprofessional, lunch en een kleine snack tussendoor.

 

Deelname aan de netwerkborrel is voor alle deelnemers van Stichting Warmtenetwerk gratis toegankelijk. Niet deelnemers betalen voor de netwerkborrel een bedrag van € 40,- (excl. BTW).

 

Aanmelden kan tot en met 29 mei a.s. via het aanmeldformulier via deze link. Geef op het aanmeldformulier uw keuze aan of u wenst mee te doen aan de golfwedstrijd of alleen gezellig met ons meeborrelt. Geef a.u.b. ook uw handicap op het formulier aan. Let op: de golfclinic is al volgeboekt, hiervoor kunt u zich helaas niet meer aanmelden.

 

Voor dit event is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname gaat op volgorde van binnenkomst en deelnemers van Stichting Warmtenetwerk hebben voorrang op dit unieke event!

 

Bent u nog geen deelnemer van Stichting Warmtenetwerk? Ga dan naar onze website voor meer informatie over de voordelen en privileges die u als deelnemer heeft. 

 

Wij hopen u te zien op 31 mei op deze sportieve en gezellige dag!

Bekijk ook andere evenementen