Webinar ‘Aquathermie? Goed idee, maar wat kost mij dat?’

Datum:
20 juni 2023

Tijdstip:
Van 11.00 tot 12.00 uur

Locatie:
online

Prijs voor deelnemers:
gratis

Op dinsdag 20 juni 2023 organiseert het Netwerk Aquathermie, in samenwerking met Deltares, IF Technology en Techniplan, een webinar over de kosten van aquathermie.

 

Vraagt u zich af of het financieel mogelijk is aquathermie in de bronnenmix op te nemen? Dan is dit NAT-webinar geknipt voor u! In dit webinar wordt ingegaan op voorbeeldberekeningen die de kosten van aquathermie inzichtelijk maken. We nemen u mee door de excel-rekensheet, zodat u zelf een kostenberekening van aquathermie kunt maken. De sheet is ontwikkeld in een WarmingUP onderzoek (Stichting Warmtenetwerk was een van de partners van WarmingUP), waarin veel partijen vanuit verschillende invalshoeken hebben samengewerkt. Zo is een breed gedragen inzicht ontstaan van de kosten van aquathermieprojecten.

 

Programma
– Achtergrond en doel studie – Anton de Fockert (Deltares)
– Studieresultaten – Tom van der Velden (IF Technology) en Ruben Cardose (Techniplan)
– Toepassen van de rekensheet – Tom van der Velden (IF Technology) en Ruben Cardose (Techniplan)
– Afsluitende vragen – Anton de Fockert (Deltares)

 

Heeft u al vragen of wilt u zich inlezen?
Als u zich al vóór het webinar in de materie wilt verdiepen, kunt u hier het studierapport en de excel-rekensheet al downloaden (zie ‘Meer informatie’: ‘Gedetailleerde kostenberekening aquathermie’ en ‘- Bijlage – Kostenberekening varianten en sceario’s’).. We nodigen u uit om vooraf vragen in te sturen, die we mee kunnen nemen in de presentatie tijdens het webinar.

 

Inschrijven
Bent u nieuwsgierig naar het het financiële plaatje van aquathermie in uw energiestratiegie? Schrijf u dan in voor dit webinar via het inschrijfformulier

Bekijk ook andere evenementen