Webinar Thermisch Voorspannen deel II

Datum:
22 april 2021

Tijdstip:
13.00 uur tot 16.00 uur

Locatie:
Online, enkele dagen voorafgaande aan het webinar ontvangt u een mail met inloginstructies.

Prijs voor deelnemers:
Gratis

Op 4 februari jl. vond het eerste deel van het online webinar Thermisch Voorspannen plaats. Die middag gingen negen technisch specialisten onder leiding van Rob de Vries en Rik Rouweler met elkaar in discussie over dit interessante onderwerp. Dit eerste webinar krijgt een vervolg op 22 april a.s. U kunt zich wederom aanmelden als toehoorder van deze online werksessie. 

 

Programma
Om 13.00 uur wordt het webinar geopend en gaan we in gesprek met dezelfde negen technisch specialisten uit de branche. Op de agenda voor dit webinar op 22 april staan de toepassingsmogelijkheden van het elektrisch/thermisch voorspannen bij STAAL/in/STAAL leidingsystemen. We gaan verder in op deze techniek en maken een verdiepingsslag om het kennisdocument uit te breiden. De output van deze tweede werksessie Thermisch Voorspannen is een aanvulling op het kennisdocument met richtlijnen en aanbevelingen over dit onderwerp. De programmaraad techniek is voornemens om deze output binnen enkele maanden gereed te hebben en te kunnen presenteren aan de leden van Stichting Warmtenetwerk.

Daarnaast zal er nog worden ingegaan op 2 andere onderwerpen, namelijk:
– Toepassing van expansiekussens;
– Toepassing van de NEN 3650 (Klasse 1) of de NEN-EN 13941 (Project Class C).

 

Wij verwachten rond de klok van 15.30 uur het webinar af te ronden. 

 

Dit webinar is gratis en exclusief voor onze leden. Leden van Stichting Warmtenetwerk kunnen dit webinar als toeschouwer live volgen om als eerste op de hoogte te zijn van deze interessante ontwikkelingen. Geef u snel op via bijgaand deze link.  
Wilt u het webinar van 4 februari nog eens terugzien? Klik dan hier.

 

Bekijk ook andere evenementen