Webinar warmtenetten gemeenten

Datum:
26 januari 2023

Tijdstip:
van 10.00 tot 12.00 uur

Locatie:
Online

Prijs voor deelnemers:
Gratis voor gemeenten

Prijs voor niet-deelnemers:
Gratis voor gemeenten

De warmtetransitievisies zijn gemaakt. Nu is het tijd voor de volgende stap: het onderzoeken van de concrete mogelijkheden voor de ontwikkeling van een warmtenet in je gemeente. 

 

Wil je meer grip op het thema? Of heb je vragen zoals: 

  • Wat zijn mogelijke warmtebronnen? 
  • Voor welke wijk en voor welke gebouwen is een warmtenet een optie? – Wat zijn de kosten? Is dat betaalbaar in vergelijking met alternatieven? – Wie zijn de stakeholders en hoe betrekken we hen bij het proces? 
  • Hoe creëren we draagvlak in de wijk? 
  • Welke organisatie- en beheervorm moeten we kiezen? 

Innoforte en Avalon Advies bundelen hun expertise en kennis om jou bij deze vraagstukken te  ondersteunen. Wil je concrete vervolgstappen maken bij de ontwikkeling van een warmtenet? Wij  kunnen je daarbij helpen. Wij nodigen jou uit voor deelname aan ons interactieve webinar. Hierin willen we je meenemen in  onze aanpak voor de ontwikkeling van een warmtenet in je gemeente en de stappen die we samen  kunnen zetten. 

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor het webinar op donderdag 26 januari. Exclusief voor medewerkers van gemeenten. Deelname is kosteloos. 

 

Programma 

– Kennismaken en actuele vraagstukken verkennen 

– Presentatie stappenplan – door Innoforte en Avalon Advies 

– Toelichting op concrete trajecten in gemeenten – door Avalon Advies en Innoforte Tussendoor is er genoeg ruimte voor het stellen van vragen en discussie.

Bekijk ook andere evenementen