Algemene voorwaarden Studiereis Stichting Warmtenetwerk 2024

 

Voor aanmelden voor de Studiereis geldt: als wij uw aanmelding ontvangen, sturen wij u een voorlopige ontvangstbevestiging. Uw deelname wordt uiterlijk 15 augustus bevestigd. Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers. We gaan in principe uit van de volgorde van binnenkomst, maar we streven ook naar een evenwichtige vertegenwoordiging over de verschillende groepen deelnemers.


 

Voorwaarden voor deelname

  • Als wij u een bevestiging van deelname hebben gestuurd, ontvangt u van ons een factuur. Deze factuur dient binnen 10 dagen voldaan te worden. Op het aanmeldformulier dienen daarvoor alle gegevens ingevuld te worden.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor het correct aanleveren van uw persoonlijke gegevens (voor- en achternaam en geboortedatum) zoals vermeld in uw paspoort. Dienen wij na uw aanmelding een wijziging van persoonsgegevens door te voeren, wordt er door ons een nieuwe prijsberekening gemaakt. Dat kan betekenen dat het tarief van uw vlucht wijzigt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schrijffouten.
  • Voor deze reis geldt als reisdocument uitsluitend een geldig Nederlands paspoort (let op: een ID-bewijs volstaat NIET!)
  • Na aanmelding én betaling van de factuur ontvangt u de definitieve bevestiging van uw deelname alsmede aanvullende informatie. Uw deelname is alleen definitief als wij uw betaling tijdig hebben ontvangen. 
  • Annuleren is na betaling van de factuur niet meer mogelijk. Reiskosten worden dan niet gerestitueerd.
  • U dient als deelnemer zelf zorg te dragen voor uw verzekeringen (reis-, annulerings- en zorgverzekering).
  • Stichting Warmtenetwerk kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke gevolgen van aangepaste vluchttijden bij de luchtvaartmaatschappij, dit is voor eigen risico van de deelnemer