Aardyn BV


Aardyn BV
Aardyn is een sterk groeiend bedrijf met een missie: met geothermische warmte bijdragen aan de transitie naar duurzame energie. We geloven erin dat de warmte uit onze eigen aarde fors zal bijdragen aan de transitie naar duurzame energie. Daarom zetten we ons vol in om de noodzakelijke opschaling en versnelling van deze techniek te realiseren en de aarde goed achter te laten voor onze volgende generatie.

Visie op de energietransitie

Wij hebben als geen ander de kennis en expertise in huis om geothermie te doen laten slagen. Dit doen wij niet alleen door het bundelen en verzamelen van kennis en ervaring, maar ook door een flinke dosis enthousiasme. Met bevlogen mensen bedienen wij de markt en werken we intensief samen met onze partners. Met een nuchtere cultuur en een ‘open mind’ zijn we dagelijks een onderdeel van de energietransitie waarin wij een verschil kunnen maken.

De energietransitie in praktijk

Als geothermie ontwikkelaar en producent bijdragen aan de transitie naar duurzame energie en opschaling van geothermie. Elke dag weer zetten we ons hier voor in, met een enthousiast en deskundig team van meer dan 30 professionals. We dagen onszelf uit om groter te denken om de groei van geothermie te versnellen en steeds betere en duurzamere projecten te maken. We lopen voorop en zijn actief betrokken bij het verder uitbouwen van de geothermie sector in Nederland.Categorie

Exploitant Warmtenet, Warmteproducent
Overig


Kernactiviteiten

Standaardisatie
Veiligheid
Kwaliteit


Website

www.aardyn.nl