Aram Group


Aram Group
Aram Group is kennispartner gespecialiseerd op het gebied van projectbeheersing, projectmanagement en projectmanagementsoftware. Wij leveren technisch bedrijfskundige specialisten, professionals en oplossingen op midden- en hoger projectmanagementniveau en projectondersteuning. Daarnaast verzorgen we met onze Aram Academy verschillende trainingen op het gebied van projectbeheersing.

Visie op de energietransitie

Duurzaamheid is van essentieel belang voor onze toekomst, voor mens en milieu. Een betere wereld gaat iedereen aan, om dit te kunnen bewerkstelligen zijn er ingrijpende veranderingen van belang. Aram Group is zich daar zeer bewust van, wij zetten ons daarom actief in om onze resources te verplaatsen naar projecten die zich focussen op het realiseren van duurzaamheid, onder anderen door middel van collectieve warmte. Minimaal 40% van onze projecten zijn hierop gericht, in 2020 zullen we 75% van de projecten hierop focussen.

De energietransitie in praktijk

Op dit moment voert Aram veel verschillende projecten met een duurzaam karakter uit. Dat varieert van het invullen van diverse rollen bij de grote windparken op zee, tot de betrokkenheid bij warmtenetprojecten in onze binnensteden, en van het ontwikkelen van biobrandstof tot de opwaardering van ons internationale hoogspanningsnet.Categorie

Ingenieursbureau, Dienstverlener
Onderzoek, Onderwijs


Kernactiviteiten

Project Planning
Risicomanagement
Costcontrol
Opleiding
Detachering
Consultancy


Website

www.aramgroup.com