Baas B.V.


Baas B.V.
“Wij verzorgen zowel ondergrondse infrastructuren als bovengrondse netwerken en inpandige installaties. Energie, water en data voor iedereen. Betrouwbaar en duurzaam comfort; daar zorgen wij samen voor.”

Visie op de energietransitie

"s Avonds in de kou de hond uitlaten of naar de stad terwijl het vriest. Denk aan het fijne gevoel van weer binnenstappen in een verwarmd huis. Wij willen dat jij hiervan kan genieten. Milieuvriendelijk verwarmen en koelen via duurzame alternatieven. Warmte uit de bodem en zonnewarmte en koude uit rivierwater of de bodem. De overgang naar aardgasloze en CO2-neutrale wijken en de uitfasering van aardgas in de bestaande woningbouw biedt juist op dit moment mogelijkheden voor duurzame alternatieven."

De energietransitie in praktijk

In iedere regio zijn volop grote en kleine ‘energiefabrieken’ te vinden waar warmte, koude of stoom vrijkomt. Waterzuiveringen die biogas opwekken of aardlagen die warmte bevatten zijn een paar voorbeelden. Huishoudens, bedrijven en instellingen in de buurt kunnen deze energie goed gebruiken om panden te verwarmen of te koelen.

Samen met potentiële aanbieders zoals industriële bedrijven, tuinders, afvalverbranders, rioolwaterzuiveringen leggen wij de verbindingen aan tussen de aanbieders en de gebruikers via ‘open netten’.Categorie

Aannemer
Bouw, Realisatie


Kernactiviteiten

Energie + water en data voor iedereen.


Website

www.baasbv.nl