Cadis


Cadis
Cadis biedt kosteneffectieve oplossingen voor een breed scala aan toepassingen op het gebied van lekdetectie en besparingen van uw water- en energiefactuur. Onze diensten gaan van ontwerp tot onderhoud.

Visie op de energietransitie

Cadis staat in voor het leveren, installeren en onderhouden van slimme warmtemeters, energiemeters, watermeters, gasmeters en nog meer specifieke oplossingen. Elektriciteit, gas, diesel, water, warmte of koude energie, kamer- en leidingtemperaturen of zelfs de verbruikswaarden van radiatormeters of warmtekostenverdelers. Alles wordt draadloos of via een kabel geregistreerd en gecentraliseerd. Van levering tot volledige uitlezing van slimme warmtemeters met een eigen infrastructuur zodat de eindfacturatie vlot kan verlopen.

De energietransitie in praktijk

Op de eerste plaats is alles teamwork dus onze mensen staan op de eerste plaats. We hebben de kennis en ervaring om de visie van Cadis te realiseren op dagdagelijks basis. Met de juiste partners bieden we een ecosysteem aan dat een correcte oplossing biedt voor de huidige energietransitie. We zijn actief in de Benelux en in Frankrijk.Categorie

Bouw, Realisatie
Fabrikant, Leverancier


Kernactiviteiten

Metering as a service
Preventieve lekdetectie oplossingen
Onderhoudscontracten
Monitoring van warmte/koude
Installatie en indienststelling van meters (warmte/koude - water - kWh enz.)


Website

www.cadis.eu