Logstor


Logstor
Kingspan-Logstor is dé partner die met stadsverwarming de energietransitie versnelt.   Een gespecialiseerde marktleider Kingspan is wereldwijd marktleider op het gebied van grootschalige isolatie-oplossingen. Met meer dan 19.000 werknemers, in 70 landen en 198 productielocaties. Als stadsverwarmingsspecialist binnen dat grotere geheel kan Kingspan-LOGSTOR het verschil maken.

Visie op de energietransitie

Kingspan-LOGSTOR is onderdeel van de wereldwijde Kingspan Group. Samen willen we impact maken op de wereld om ons heen. Zelfs binnen een bewezen duurzaam systeem als stadsverwarming zijn we continu bezig om onszelf te verbeteren en de CO2 voetafdruk naar nul te krijgen. De isolatiewaarden van onze leidingsystemen blijven we verbeteren en bovendien verduurzamen we onze grondstoffen, energiebronnen en afvalstromen voortdurend.

De energietransitie in praktijk

Oplossingen voor klimaatsystemen ontwikkelen die duurzaam én schaalbaar zijn. Onze klanten ontzorgen en ondersteunen op operationeel én zakelijk gebied.
De TCO (total cost of ownership) van energienetwerken verlagen, enerzijds door standaardisatie van ontwerp en constructie en anderzijds door monitoring.

De energietransitie stelt ons voor grote uitdagingen. Om die op te lossen, lopen we bij Kingspan graag voorop. De afgelopen jaren heeft stadsverwarming zeer terecht terrein herwonnen: een nieuwe toekomst voor een klimaatsysteem met een rijk verleden. Of het nu gaat om energiebesparing, gebruikscomfort, het kostenplaatje of installatiegemak: stadsverwarming is een duurzame investering in de toekomst.

Onze rol in de energietransitie
Een gezonde en dus emissievrije toekomst voor mens en aarde. Dat is hoe we de wereld voor ons zien. Wij zien het als onze taak om de energietransitie binnen grootschalige klimaatsystemen te versnellen. Door nauw samen te werken met onze klanten en ze te voorzien van de beste voorgeïsoleerde leidingsystemen, helemaal op maat ontwikkeld vanaf het ontwerp tot en met de service.

Met Planet Passionate dragen we onze duurzame ambities uit voor de komende 10 jaar. We streven naar het behalen van concrete doelstellingen op het gebied van energie-, koolstof- en waterreductie, terwijl we ook de circulariteit van onze producten verbeteren. Meer weten over onze ambities? Kijk dan op https://youtu.be/EEeIS55WMOk

Sinds 2021 hebben we een samenwerking met GOAL waarmee we communities en duurzame initiatieven over de hele wereld kunnen ondersteunen. Meer weten over onze acties? Kijk dan op https://bit.ly/3P4FMCKCategorie

Bouw, Realisatie
Fabrikant, Leverancier


Kernactiviteiten

Oplossingen voor klimaatsystemen
Ontzorgen en ondersteunen
Verlagen Total Cost of Ownership


Website

www.logstor.com