Powerspex


Powerspex
Powerspex is een technisch bedrijf, gespecialiseerd in procesautomatiseringsoplossingen. Van concept studies, software/hardware engineering tot montage en inbedrijfstelling. Wij zijn betrokken onze klanten en denken als bedrijf mee in het belang van de klant. We durven nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wij zijn praktisch ingesteld en bieden oplossingen die werken in de dagelijkse praktijk.

Visie op de energietransitie

Wij geloven in het verbeteren van effectiviteit en duurzaamheid. Goed draaiende installaties op duurzame bronnen. Slim gebruik maken van restwarmte. In de toekomst zullen warmtenetten dynamischer en slimmer worden. Flexibele netten met meerdere warmtebronnen en slim gebruik van buffers.

De energietransitie in praktijk

Wij geven vorm aan de oplossing voor morgen door het mogelijk maken van slimme installaties en warmtenetten. Dit doen wij door het geven van inzicht in processen en het goed aansturen van processen. Bijvoorbeeld met onze eigen software waarmee we simulaties kunnen uitvoeren voor ontwerp , optimalisatie van bestaande installaties en trainingen aan operators. We hebben 20 jaar ervaring, zowel met ontwerp en engineering, maar ook met montage en service. Daardoor weten we welke oplossingen werken, niet alleen vanuit de tekentafel maar uit vanuit de praktijk.Categorie

Bouw, Realisatie
Exploitatie, Beheer
Fabrikant, Leverancier
Ingenieursbureau, Dienstverlener
Onderzoek, Onderwijs
Onderzoeksinstituut, Onderwijs


Kernactiviteiten

Detail/basic engineering
Automatiseren
Simuleren
Optimaliseren


Website

www.powerspex.nl