Sub-Terra Infra- Engineering & Projectmanagement


Sub-Terra Infra- Engineering & Projectmanagement
Sub-Terra is een jong ingenieursbureau dat opdrachtgevers ontzorgt bij het realiseren van projecten die bijdragen aan de energietransitie en watertransitie. Ondanks dat het een jong bureau is kan het wel bouwen op 25 jaar opgedane ervaring in de ondergrondse infrastructuur en openbare ruimte! Gebaseerd op deze praktijkervaring maken we haalbare ontwerpen van (ondergrondse)infrastructuur.

Visie op de energietransitie

De tijd waarin we nu leven vraagt om een integrale aanpak van infra-projecten, waarbij de omgeving op een duurzame en toekomstbestendige wijze wordt ingericht ofwel klimaatadaptief. De energietransitie is onderdeel van deze inrichting van een toekomstbestendige samenleving. Met onze brede ervaring in de ondergrondse infra kunnen we hieraan een positieve bijdrage leveren op het gebied van engineering, advies en projectmanagement, of het nu de aanleg is van elektrakabels, een groengasleiding of een warmtenet.

De energietransitie in praktijk

Het is onze missie onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te ondersteunen bij de realisatie van hun projecten binnen de energietransitie en watertransitie door middel van het leveren van diensten op het gebied van engineering, advies en projectmanagement. Met deze diensten willen we ons steentje bijdragen aan een klimaatadaptieve samenleving. Deze dienstverlening voeren we uit met een gemotiveerd team die op basis van ruime praktijkervaring kiest voor de beste technische oplossing.Categorie

Bouw, Realisatie
Ingenieursbureau, Dienstverlener


Kernactiviteiten

Engineering ondergrondse infra
Advies projectmanagement
Energietransitie
Watertransitie


Website

www.sub-terra.nl