Visser & Smit Hanab


Visser & Smit Hanab
Visser & Smit Hanab is al 150 jaar een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en chemie. We investeren in een duurzame samenleving. Kernwaarden bij al onze projecten: veiligheid, duurzaamheid, integriteit, kwaliteit en vakmanschap.

Visie op de energietransitie

De wereld is hard aan het veranderen. Doel van Visser & Smit Hanab is om binnen deze veranderingen samen met onze opdrachtgevers een bijdrage te leveren aan de energietransitie. Visser & Smit Hanab heeft haar warmte activiteiten in een nieuwe afdeling Warmte gebundeld om focus, kwaliteit en kwantiteit op het gebied van ontwerp & aanleg van warmteleidingen te kunnen garanderen.

De energietransitie in praktijk

Visser & Smit Hanab heeft haar warmte activiteiten in een nieuwe afdeling Warmte gebundeld om focus, kwaliteit en kwantiteit op het gebied van ontwerp & aanleg van warmteleidingen te kunnen garanderen. Hiervoor is een locatie ingericht in Rotterdam onder aansturing van John Assenberg. Warmteprojecten zijn te vinden op onze website.Categorie

Aannemer
Ingenieursbureau, Dienstverlener


Kernactiviteiten

Ondergrondse infra
Industrie
Warmtenetwerken
Elektriciteit
Leidingwerk
Distributie


Website

www.vshanab.nl