De toekomst van een duurzame warmtevoorziening ligt in onze (jonge) handen!

Geplaatst op 21-07-2021 door Stichting Warmtenetwerk

Jong Warmtenetwerk is een initiatief van Stichting Warmtenetwerk en richt zich op Young Professionals die zich bezighouden met het versnellen van de energietransitie. Jong Warmtenetwerk stelt kennisdeling en kennisverrijking gecombineerd met laagdrempelig netwerken centraal. 

Ben je onder de 35 jaar en heb je affiniteit met verduurzaming van onze warmtevoorzieningen en de energietransitie, dan is Jong Warmtenetwerk wat voor jou! Bij Jong Warmtenetwerk verbinden we ideeën, mensen, technieken en processen aan elkaar om te komen tot onze gezamenlijke energietoekomst. Ons doel is jonge professionals te verbinden en een stem te geven in deze transitie, het gaat immers over onze toekomst.

Bijeenkomsten en netwerken
Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten die openbaar zijn voor alle jonge professionals die meer willen weten over onze opgave. Zo bezoeken wij warmteprojecten, behandelen we actuele thema’s (zoals het sociale aspect van warmte) en organiseren we regelmatig een borrel om te netwerken en onderling ideeën uit te wisselen.

Meer weten en uitgenodigd worden voor bijeenkomsten, dat kan! Meld u kosteloos aan via het inschrijfformulier en ontvang de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst. Via de Linkedin pagina van Jong Warmtenetwerk blijft u ook op de hoogte van nieuws en events. Er kan contact met ons contact opgenomen worden via een van de bestuursleden of via de e-mail.  

 

Auteur:
Stichting Warmtenetwerk

 

 

Lees ook onze andere berichten