Even voorstellen

Geplaatst op 08-02-2021 door Stichting Warmtenetwerk

Met veel genoegen introduceren wij Sandy Hoogendijk als de nieuwe content- en communicatiemanager van Stichting Warmtenetwerk. Sandy is werkzaam bij APPR Hét Brancheburo, de organisatie die het bestuur van Stichting Warmtenetwerk ondersteunt bij de dagelijkse dienstverlening, het secretariaat, de leden- en financiële administratie. De samenwerking met APPR Hét Brancheburo, dat zich met name inzet voor de domeinen Duurzame Energie, Zorg & Welzijn en Veiligheid, wordt hiermee verder uitgebreid.  

 

Sandy werkt voor meerdere partijen in het domein Duurzame Energie en loopt al een tijdje mee in het marketingcommunicatievak. Sandy: “In de afgelopen twintig jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan, zowel op strategisch als tactisch/operationeel vlak. Die combinatie tussen denken en doen vind ik belangrijk in mijn rol als communicatiemanager, met name om na het maken van plannen ook de regie te houden over de uitvoering ervan. Daarbij werk ik graag samen met partners, vakgenoten en collega’s, om samen mooie dingen te bereiken.

 

Door mijn werk voor de duurzame energiebranche ben ik bekend met de kansen en uitdagingen waar we met z’n allen voor staan, in de energietransitie. Mijn kennis en ervaring wil ik graag inzetten voor de ambities en doelstellingen van Stichting Warmtenet en haar leden. Deze ambitie en mijn enthousiasme neem ik graag mee in mijn nieuwe rol als communicatiemanager. Ik heb er veel zin in en hoop jullie binnenkort allemaal persoonlijk te ontmoeten!”

Auteur:
Stichting Warmtenetwerk

Lees ook onze andere berichten