Fabienne Heidemann verlaat Stichting Warmtenetwerk

Geplaatst op 12-10-2020 door Stichting Warmtenetwerk

Ruim 2,5 jaar is Fabienne Heidemann als communicatiemanager een vertrouwd gezicht binnen Stichting Warmtenetwerk. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse content en communicatie voor o.a. de website, nieuwsbrieven en social media kanalen. Zij heeft het bestuur echter te kennen gegeven dat zij buiten de stichting een andere uitdagende functie heeft gevonden en zij als gevolg hiervan ons per 15 oktober a.s. zal verlaten.

Fabienne heeft zich de laatste jaren met veel enthousiasme en verve ingezet voor de vergroting van de naamsbekendheid van Stichting Warmtenetwerk en mede door middel van de door haar opgestelde communicatiestrategie is Stichting Warmtenetwerk een nóg bekender en niet te missen gezicht in de markt geworden. Wij danken Fabienne voor haar inzet en wensen haar veel succes toe bij haar nieuwe uitdaging. Wilt u haar nog spreken of volgen, kan dat via Linkedin.

Haar taken worden vanaf 15 oktober waargenomen door Jacqueline Hoogervorst. Voor al uw vragen met betrekking tot content en communicatie kunt u bij haar terecht. Zij is te bereiken via e-mail: j.hoogervorst@warmtenetwerk.nl of telefonisch op het volgende nummer: 06-48771617.

Auteur:
Stichting Warmtenetwerk

Lees ook onze andere berichten