Interessepeiling Studiereis Stichting Warmtenetwerk naar Limburg

Geplaatst op 14-07-2021 door Stichting Warmtenetwerk

Gaat u mee op de binnenlandse studiereis dit najaar? 

Sinds jaar en dag organiseert Stichting Warmtenetwerk gewaardeerde studiereizen voor haar leden. Na succesvolle buitenlandse reizen naar onder andere Wenen, Kopenhagen en Helsinki was het initiële plan om in 2020 af te reizen naar Duitsland. Zoals bekend gooide het coronavirus roet in het eten.

 

Nu de beperkende maatregelen rondom COVID-19 worden versoepeld, willen we de draad graag weer oppakken. Het organiseren van een reis naar het buitenland is vanwege de benodigde voorbereidingstijd dit jaar helaas niet meer mogelijk. We gaan echter wel aan de slag om een dergelijke reis voor volgend jaar weer mogelijk te maken. 

 

Om toch nog dit jaar gebruik te kunnen maken van de verruimde mogelijkheden heeft de organisatie het plan opgevat om een studiereis in eigen land te organiseren. Wij willen graag de interesse voor deelname in een dergelijke reis onder onze leden peilen. 

 

Voorlopig programma
Wij hebben het plan om op 23 en 24 september én/of op 30 september en 1 oktober een 2-daagse studiereis naar Limburg te organiseren. De organisatie is nu druk bezig met het contacteren en het vastleggen van de sprekers, locaties en het hotel voor de overnachting. Op het voorlopige programma staan o.a. bezoeken aan warmtebedrijven en gemeenten in de regio’s Roermond, Heerlen en Maastricht. Het definitieve programma volgt zo snel mogelijk. Medio augustus versturen wij de uitnodiging waarna u zich kunt aanmelden voor deze 2-daagse reis.  

 

Kosten voor deelname
Het vervoer tijdens de studiereis zal zoveel mogelijk per trein plaatsvinden. Tevens is er 1 overnachting bij de reis inbegrepen en wordt er gezorgd voor lunches, diner en ontbijt. Een indicatie van de kosten is: € 250,- tot € 300,- voor leden van Stichting Warmtenetwerk.

Wij willen graag weten op hoeveel deelnemers wij ongeveer kunnen rekenen. Overweegt u te willen deelnemen aan deze binnenlandse studiereis? Laat het ons dan weten via deze link

 

Let op: uw reactie is nog geen inschrijving! De inschrijvingsprocedure volgt later.

Uiteraard houden wij de berichtgeving van het RIVM en de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten.  

 

Ledenvoordelen 
Bent u nog geen lid van Stichting Warmtenetwerk, en wilt u ook profiteren van de voordelen van een lidmaatschap? Kijk dan hier welke privileges onze leden nog meer hebben en hoe u  zich kunt aanmelden.  

 

Auteur:
Stichting Warmtenetwerk

Lees ook onze andere berichten