Kerstgroet

Geplaatst op 17-12-2020 door Stichting Warmtenetwerk

Het jaar 2020 zal bij velen nog heel lang in het geheugen gegrift staan. Vanwege de huidige pandemie staat het hele maatschappelijke en economische leven op zijn kop. Gelukkig hebben we het afgelopen jaar gezien dat het online vergaderen en het volgen van online evenementen en webinars wordt omarmd. Uiteraard haalt dit het niet bij het fysiek elkaar ontmoeten en met elkaar netwerken, maar Stichting Warmtenetwerk heeft u zoveel mogelijk op een virtuele wijze willen informeren en voorzien van actuele kennis en informatie uit de warmtebranche. Dat blijven wij in 2021 uiteraard doen!

 

Namens het bestuur, de programmaraden en de werknemers van Stichting Warmtenetwerk wensen wij u hele mooie feestdagen en vooral een gezond 2021! Wij hopen u in het nieuwe jaar graag weer zowel online als fysiek te mogen begroeten.  

 

Bereikbaarheid kantoor en secretariaat
Ons kantoor is geopend behalve tijdens de feestdagen op 25 en 26 december en 31 december en 1 januari. Buiten die dagen is het secretariaat telefonisch en per mail bereikbaar voor al uw vragen en verzoeken.

 

Auteur:
Stichting Warmtenetwerk

Lees ook onze andere berichten