Laat u horen: bereik het groeiende Warmtenetwerk

Geplaatst op 10-02-2021 door Stichting Warmtenetwerk

Dagelijks bereiken wij een groeiend netwerk in de gehele warmtesector via ons platform. Dit  platform is er voor en door ú! Want voor onze leden stellen wij ruimte beschikbaar voor nieuws- en persberichten, waarvan de inhoud van algemeen belang is voor de energietransitie en interessant is voor onze overige leden.

 

Wij kunnen uw berichten op onze website plaatsen en/of via onze social media kanalen verspreiden. Wilt u ook uw artikel, blog of bericht delen met het netwerk? Lees dan hier verder: https://warmtenetwerk.nl/spelregels/. Voor meer informatie of het aanleveren van content kunt u contact opnemen met s.hoogendijk@warmtenetwerk.nl.

 

Hoe genereert u meer exposure tijdens coronatijd?
Stichting Warmtenetwerk biedt haar leden een uitgebreid programma van bijeenkomsten. Door het coronavirus heeft er daarin een verschuiving plaatsgevonden van offline naar online. Inmiddels hebben wij een aantal goedbezochte webinars over verschillende onderwerpen georganiseerd, waarmee wij een grote groep geïnteresseerden bereiken. Als lid van Warmtenetwerk kunt u ook profiteren van deze exposure!

Heeft u zelf een idee voor een onderwerp, event of bijdrage aan een van onze webinars? Neem dan contact op met j.hoogervorst@warmtenetwerk.nl voor meer informatie en de voorwaarden. Wij helpen u graag en organiseren de presentatie of (online) bijeenkomst samen met u.

Auteur:
Stichting Warmtenetwerk

Lees ook onze andere berichten