Nieuwe tool Wegwijzer Warmtenetten voor gemeenten en woningcorporaties 

Geplaatst op 01-10-2020 door Stichting Warmtenetwerk

Warmtenetten zijn voor gemeenten en woningcorporaties veelal onbekend terrein. Toch gaan zij aan slag met de Transitievisie Warmte, een belangrijk onderdeel van de energietransitie. Daarom lanceert Stichting Warmtenetwerk vandaag het eerste totaaloverzicht, een wegwijzer warmtenetten, speciaal voor woningcorporaties en gemeenten. Hierop vinden zij gerichte informatie, praktijkervaringen, antwoorden en partners. 


Er is veel informatie over warmtenetten, maar dit is niet altijd makkelijk te vinden en zeer verspreid. Gemeenten en corporaties blijven hierdoor geregeld met vragen zitten. Daarom heeft Stichting Warmtenetwerk een hulpmiddel ontworpen; de Wegwijzer Warmtenetten. Geïnteresseerden vinden hier huidige kennis en ervaring over warmtenetten gebundeld. Zo is er een totaaloverzicht van bruikbare publicaties en websites (
handvatten), concrete casussen met tips en adviezen (praktijkvoorbeelden), een overzicht van deskundigen uit ons ledenbestand (expertise), en bemiddeling bij vragen aan onze community (ruggespraak)

 

Bekijk de wegwijzer

Oproep om verder aan te vullen
Stichting Warmtenetwerk moedigt enthousiaste gebruikers aan om de wegwijzer te delen met gemeenten en corporaties zodat kennis optimaal gedeeld kan worden. Mist u nog een relevante non-commerciële informatiebron? Of heeft u voor ons een interessant praktijkvoorbeeld waarvan we een casus kunnen maken? U kunt uw suggestie insturen naar info@warmtenetwerk.nl o.v.v. Wegwijzer.

Auteur:
Stichting Warmtenetwerk

Lees ook onze andere berichten