Evenementen dit najaar

Geplaatst op 14-07-2021 door Stichting Warmtenetwerk

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het evenementenprogramma voor dit najaar. Wij hopen dat bijeenkomsten dan weer zo veel mogelijk fysiek kunnen plaatsvinden, al dan niet in hybride vorm. Wij volgen hierbij uiteraard de richtlijnen van het RIVM.

 

Wij willen u langs deze weg nogmaals hartelijk danken voor uw deelname aan en uw waardevolle feedback op de evenementen die wij de afgelopen tijd online hebben georganiseerd. Maar we zouden het fantastisch vinden wanneer we elkaar binnenkort weer live kunnen ontmoeten!

 

De Programmaraad Wet- en Regelgeving is druk bezig om een interessant fysiek of online evenement te organiseren medio oktober / november. Het programma en de sprekers maken we binnenkort bekend. De Programmaraad Beleid en Ontwikkeling organiseert op 7 oktober een kennissessie die handvatten biedt voor het ontwikkelen van een routekaart bij de besluitvorming rond collectieve warmtenetten. Interessante kost voor alle partijen die op enigerlei wijze betrokken zijn bij dit proces!

 

Noteert u deze data alvast in uw agenda? Meer informatie over het programma, de locatie (online en/of fysiek) volgt zo snel mogelijk. Houd hiervoor, en voor overige events van Stichting Warmtenetwerk, onze evenementenkalender en nieuwsbrieven in de gaten.

Auteur:
Stichting Warmtenetwerk

Lees ook onze andere berichten