NVDE-inventarisatie over hoge rente, i.v.m. voorstellen aan politiek

Geplaatst op 05-04-2023 door Stichting Warmtenetwerk

De rente is fors gestegen het afgelopen jaar. Dat heeft gevolgen voor de financiering van projecten voor duurzame energie. De Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) wil graag weten welke gevolgen de hoge rente heeft voor duurzame energie. Die informatie kan de NVDE bij de politiek onder de aandacht brengen. Tevens zal de NVDE voorstellen doen om investeringen in verduurzaming van ons energiesysteem minder last te laten hebben van deze rentestijgingen.

 

Deze inventarisatie wordt uitgestuurd naar leden van de NVDE, en van de daarbij aangesloten brancheorganisaties, waaronder Stichting Warmtenetwerk.

 

Zou u a.u.b. deze inventarisatie willen doorsturen naar de financiële afdeling van uw organisatie, met het vriendelijke verzoek deze in te vullen? De resultaten worden strikt vertrouwelijk behandeld, blijven binnen de NVDE, en worden alleen in geaggregeerde, niet herleidbare vorm gerapporteerd. Invullen duurt ongeveer 7 minuten.

 

Hierbij treft u de link aan naar de vragenlijst: https://forms.gle/44Yeb36XSgbPHLbJ9 Deze kan ingevuld worden tot uiterlijk 12 april.

 

Lees ook onze andere berichten