Stichting Warmtenetwerk zoekt nieuwe bestuursleden

Geplaatst op 05-11-2020 door Stichting Warmtenetwerk

Stichting Warmtenetwerk heeft binnen haar bestuur het komende jaar een tweetal vacatures. Elk van de bestuursleden heeft een aantal verantwoordelijkheden voor werkzaamheden binnen de stichting. Heb je affiniteit met en kennis over de warmtesector, verduurzaming van onze warmtevoorzieningen en de energietransitie? En heb je interesse in een leuke bestuursfunctie, dan vragen we je om te reageren.

 

 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar bestuursleden die enthousiast en betrokken zijn en die verantwoordelijkheid willen nemen om hun taken uit te voeren. Ervaring met bestuurswerk is een pré maar niet noodzakelijk. Het bestuur wordt ondersteund door een professioneel secretariaat, financiële administratie, een communicatie- en commercieel manager.

Naast een algemeen bestuurslid zijn we op zoek naar een nieuwe penningmeester. Hij of zij is binnen het bestuur verantwoordelijk voor het financiële en administratieve deel van de organisatie en de financiële besluitvorming in het bestuur. Hierbij word je ondersteund door de financiële administratie die de dagelijkse facturatie, crediteuren en debiteurenbeheer en het opstellen van de rapportages voor zijn rekening neemt. De stichting is financieel gezond.
 

Over Stichting Warmtenetwerk
Onze leden zijn spelers met klimaat neutrale ambities uit de gehele warmtesector. Van gemeente en woningcorporatie tot warmtebedrijf en aannemer. Stichting Warmtenetwerk richt zich op het verbinden van spelers in de warmteketen en het stimuleren van onderlinge kennisuitwisseling en samenwerking. Hierbij staat informatief netwerken centraal. Wij delen kennis, agenderen relevante onderwerpen, plaatsen oproepen en bemiddelen tussen leden. Bestuursleden spelen in dit proces een belangrijke rol en zijn tevens een gezicht naar de ruim 220 leden!

Ben je enthousiast en geïnteresseerd in een uitdagende functie als bestuurslid voor Stichting Warmtenetwerk? Neem dan contact op met de voorzitter Erik Stronk via voorzitter@warmtenetwerk.nl.
 

Lees ook onze andere berichten