Studiereis Finland zeer geslaagd!

Geplaatst op 29-10-2019 door Stichting Warmtenetwerk

Sinds jaar en dag organiseert Stichting Warmtenetwerk een hoog gewaardeerde buitenlandse studiereis. Het vormt voor velen een uitgelezen kans om samen met Nederlandse geïnteresseerden enkele dagen te worden ondergedompeld in buitenlandse warmtenet praktijken. Op 2 oktober jl. vertrokken 50 professionals uit de warmtebranche naar Finland voor deze jaarlijkse studiereis. 

 

De 50 deelnemende organisaties bestonden uit representanten uit de warmteketen, zoals warmtebedrijven, overheden, adviseurs, onderzoekers, leveranciers, aannemers, vastgoedeigenaren. Het programma stond weer bomvol met interessante en vooral interactieve momenten. Dit gebeurde aan de hand van excursies, praktijkvoorbeelden, workshops en discussies. Zo brachten de deelnemers onder andere een bezoek aan twee lokale plants, waaronder een TEA plant voor verwarmen èn koelen. Volgden de deelnemers diverse seminars en workshops die door diverse directeuren van 4 warmtebedrijven werden gegeven. Deze workshops gingen onder andere over strategisch beleid en planning, ontwikkeling duurzame bronnen en innovaties.

 

Blog, aftermovie en presentaties
Via deze link kunt u de blog van Anne Marie van Osch nog eens nalezen. Zij neemt u op bevlogen wijze mee tijdens haar belevingen van de studiereis.

De aftermovie kunt u via deze link bekijken. Met grote dank aan Anja de Graaff van de Gemeente Almere.

De presentaties die gegeven zijn tijdens de studiereis zijn alleen te downloaden als u lid bent van Stichting Warmtenetwerk. De presentaties kunt u via deze link downloaden. Log in op onze website en bekijk de presentaties. 

 

Lees ook onze andere berichten