Warm welkom nieuwe deelnemers

Geplaatst op 15-02-2023 door Stichting Warmtenetwerk

We hebben weer 3 nieuwe deelnemers! Namelijk AT Osborne, Zorgeloos Gasloos en Empowered Energy Builders. Neem snel een kijkje in de deelnemersprofielen om ze te leren kennen. 

 

AT Osborne – Van advies tot uitvoering, AT Osborne adviseurs zijn op hun best bij complexe opgaven met veel belanghebbenden. Wij kennen de betrokken partijen en verbinden hen met elkaar door het overzicht en inzicht te creëren. Dit doen wij voor publieke opdrachtgevers en met een integrale benadering: de bundeling van ambities, opgaven en belangen.

Zorgeloos Gasloos – Zorgeloos Gasloos is een bedrijf die is gespecialiseerd in de verkoop van warmtepompen met en zonder buitendeel, die een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing bieden voor verwarming en koeling van woningen en gebouwen. Onze warmtepompen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en bieden hoge prestaties tegen lage kosten.

Empowered Energy Builders – 35 jaar advieservaring in strategische ontwikkeling en leiderschap, waarvan 25 jaar in energietransitie en de laatste 12 jaar vooral in verduurzaming van de gebouwde omgeving. Daarbij zelf ontwikkelaar van diverse verduurzaamde vastgoedobjecten.

Lees ook onze andere berichten