Warm welkom nieuwe deelnemers

Geplaatst op 15-03-2022 door Stichting Warmtenetwerk

We hebben weer 3 nieuwe deelnemers! Namelijk Atriensis, Kelvin, Duurzame Ring Heerhugowaard en Georg Fischer. Wij heten hen van harte welkom bij Stichting Warmtenetwerk! Neem snel een kijkje in de ledenprofielen om ze te leren kennen. 

 

Atriensis – Atriensis projecten is een vooraanstaand adviesbureau dat woningcorporaties en hun ketenpartners ondersteunt bij verduurzaming van het vastgoed. De missie is om bij te dragen aan goede, duurzame en betaalbare sociale huurwoningen. Atriensis projecten vertaalt die missie naar de rol van dé adviseur voor concretisering van de verduurzamingsopgave.


Kelvin – Kelvin is een jong modern bedrijf, opgericht in 2017 met als missie het versnellen van de warmtetransitie. Door het bieden van totaaloplossingen op gebouw- of gebiedsniveau zorgen we voor duurzame alternatieven voor verwarming en koeling.

 

Duurzame Ring Heerhugowaard – DRH maakt gebruikt van lokale opwekking en restenergie en heeft de ambitie om een proactieve bijdrage te leveren aan de energietransitie in Heerhugowaard.

 

Georg Fischer – Georg Fischer N.V is uw aanspreekpunt voor kunststof leidingsystemen voor de Nederlandse markt.

Lees ook onze andere berichten