Warm welkom nieuwe leden

Geplaatst op 17-11-2020 door Stichting Warmtenetwerk

We hebben weer 4 nieuwe leden! Namelijk GMB, Advibe BV, De Warmte Maatschappij en Mijnwater. Wij heten hen van harte welkom bij Stichting Warmtenetwerk! Neem snel een kijkje in de ledenprofielen om ze te leren kennen. 

 

ADVIBE – ADVIBE is opgericht voor de ondersteuning van duurzame gebiedsontwikkeling met focus op energiemanagement.

GMB – GMB is een veelzijdig bedrijf. Al ruim een halve eeuw zetten we ons in voor duurzame oplossingen op het gebied van waterkwaliteit, waterveiligheid, bio-energie en industriële bouw. GMB is werkzaam in een breed scala aan energie-gerelateerde disciplines. Vaak juist op de snijvlakken van energie, water en afvalstromen.

De Warmte Maatschappij – De Warmte Maatschappij levert fossielvrije warmte aan de gebouwde omgeving. Dit gebeurt op een modulaire, efficiënte en kostenvriendelijke leveringsmethode. Hiermee wordt fossielvrije warmte mogelijk voor iedereen.

Mijnwater – Mijnwater B.V. is leverancier van duurzame energie, levert warmte en koelte aan kantoren, bedrijfspanden en woningen. Dat doet zij via een circulair energienetwerk, een zogenaamde vijfde generatie ‘Smart Grid’ voor wijkgericht verwarmen en koelen. Daarnaast slaat het bedrijf de (terug)gewonnen warmte op, op momenten dat er geen tot weinig vraag is.

Lees ook onze andere berichten