Warm welkom nieuwe leden

Geplaatst op 14-07-2021 door Stichting Warmtenetwerk

We hebben weer 2 nieuwe leden! Namelijk Reflex Nederland en Essent. Wij heten hen van harte welkom bij Stichting Warmtenetwerk! Neem snel een kijkje in de ledenprofielen om ze te leren kennen. 

 

Reflex Nederland – Reflex Nederland B.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt componenten en totaaloplossingen voor drukbehoud, navulling, ontgassing, waterzuivering, boilers, plaatwarmtewisselaars en hydraulische verdeel- en buffercomponenten. Met een helder statement over duurzaamheid levert de onderneming energie-efficiënte en duurzame producten, waarmee een wezenlijke bijdrage wordt geleverd aan de CO2-reductie.


Essent – Essent Energy Infrastructure Solutions richt zich op het ontwikkelen van efficiënte, duurzame en integrale energiesystemen voor de gebouwde omgeving. Belangrijk onderdeel is de collectieve warmte- en koudevoorziening. Daarnaast biedt Essent andere producten en diensten, zoals zonnepanelen en slimme laadoplossingen. Het energiesysteem is uitermate flexibel en wordt volledig digitaal aangestuurd.

Lees ook onze andere berichten