Warm welkom nieuwe leden

Geplaatst op 16-02-2022 door Stichting Warmtenetwerk

We hebben weer 3 nieuwe leden! Namelijk Eteck, Energysquare en Phoe. Wij heten hen van harte welkom bij Stichting Warmtenetwerk! Neem snel een kijkje in de ledenprofielen om ze te leren kennen. 

 

Eteck – Als turn-key warmteleverancier ontwikkelt, realiseert en exploiteert Eteck collectieve, duurzame warmte- en koudesystemen. Het bedrijf ontzorgt van A tot Z door alles rondom een exploitatie te regelen. Van ontwikkeling en financiering tot contact met de bewoners gedurende exploitatie. Eteck gaat voor maximale impact door zoveel mogelijk woningen en gebouwen te voorzien van duurzame warmte en koeling.


Energysquare – Als zelfstandig adviseur ondersteunt Energysquare bij de ontwikkeling wijkuitvoeringsplannen en warmtenetten.

 

PHOE – PHOE is hét centrum voor energieopleidingen in Nederland en biedt erkende Post-HBO opleidingen aan op energiegebied. Alle opleidingen kunnen ook incompany worden verzorgd. Na het succesvol afronden van een opleiding ontvangt u een Post-HBO diploma. Hiermee is PHOE uniek op het gebied van energieopleidingen in Nederland.

Lees ook onze andere berichten