Warm welkom nieuwe leden

Geplaatst op 17-12-2019 door Stichting Warmtenetwerk

Met trots kunnen wij u melden dat wij in 2019 ruim 40 nieuwe leden hebben mogen verwelkomen bij onze stichting. De afgelopen maand zijn er weer 5 nieuwe leden bij gekomen. Wij heten hen allen van harte welkom bij Stichting Warmtenetwerk! Neem snel een kijkje in de ledenprofielen om iedereen te leren kennen.

AKD – AKD adviseert bij warmteprojecten van A tot Z: van ontwikkelfase tot financial close en alles daartussenin. Denk aan – begeleiding bij – alle benodigde vergunningen, het bestemmingsplan, subsidies, aanbestedingen en contracten.

Inwarmte – Inenergie is een ontwikkel- en adviesbureau op het gebied van duurzame energie. Hierbij gaan we pragmatisch en praktijkgericht te werk.

MeerEnergie – Buurtcooperatie MeerEnergie wil een warmtenet in Amsterdam realiseren voor alle gebouwen binnen in de buurt Middenmeer, een deel van de Watergraafsmeer in Amsterdam Oost.

Viessmann – Viessmann is een wereldwijd actieve familie onderneming en bestaat meer dan 100 jaar. Viessmann creeerd klimaatoplossingen in de verwarmings- en koeltechniek. 

Warmteijkcentrum – Warmteijkcentrum voert ijkingen uit van thermische energie meters (warmtemeters) voor warmtedistributie in overeenstemming met de metrologiewet. Hiervoor heeft het keuringstation een wettelijke erkenning en staat daarom onder toezicht van Agentschap Telecom. 

Lees ook onze andere berichten