Warm welkom nieuwe leden

Geplaatst op 30-06-2020 door Stichting Warmtenetwerk

We hebben weer 2 nieuwe leden! Namelijk Minibems en De Warmteregisseurs. Wij heten hen van harte welkom bij Stichting Warmtenetwerk! Neem snel een kijkje in de ledenprofielen om ze te leren kennen. 

 

Minibems – Minibems werd opgericht in 2013 in het Verenigd Koninkrijk en komt nu naar de Benelux. De corebusiness is het verhogen van efficiency van (lokale) warmtenetwerken door het inzichtelijk maken en optimaliseren van de warmtevraag. Hierdoor wordt de efficiency substantieel verhoogd, kosten en CO2-uitstoot verlaagd. Een combinatie van hardware en intelligente software maakt het monitoren en balanceren van warmtevraag en -aanbod mogelijk.

De Warmteregisseurs – De Warmteregisseurs geven gemeentes de regie op de warmtetransitie. Ze organiseren een integrale aanpak om de optimale technische en economische oplossing te realiseren binnen de juridische en de financiële kaders van de gemeente en werken daarbij zo transparant mogelijk. Ze lichten de politiek in op de juiste momenten en betrekken burgers wanneer het kan en moet. De Warmteregisseurs is een werknemers-coöperatie.

Lees ook onze andere berichten