Warm welkom voor nieuwe deelnemers!

Geplaatst op 28-05-2024 door Stichting Warmtenetwerk

We hebben er weer vier nieuwe deelnemers bij! Namelijk Branchevereniging Bodemenergie, Gemeente Tilburg, Gemeente Raalte en Croon Huith advocaten. Neem snel een kijkje in de deelnemersprofielen om ze te leren kennen. 

 

Branchevereniging Bodemenergie – Branchevereniging Bodemenergie is de brancheorganisatie voor alle bedrijven en organisaties die aan open en gesloten bodemenergiesystemen werken in Nederland. Dit zijn systemen die warmte en koude bufferen in de ondergrond.

Gemeente Tilburg – Tilburg werkt hard aan de energietransitie. Energierechtvaardigheid is hierin een belangrijk thema. Tilburg heeft een beleidsteam en een uitvoeringsprogramma energietransitie. We bekijken of we een gemeentelijke warmtebedrijf op willen richten en zijn bezig met de voorbereiding van een 5e generatienetwerk in Tilburg-Zuid.

Gemeente Raalte – Duurzaamheid is essentieel voor de toekomst van Raalte. Kleine stapjes van inwoners en bedrijven kunnen al een grote impact hebben. Raalte gaat voor een duurzame en schone leefomgeving. Een omgeving waarin het fijn wonen is én blijft.

Croon Huith advocaten – Croon Huith is een toonaangevend boutique advocatenkantoor, gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht, bouwrecht, vastgoed en Europees recht. Wij richten ons uitsluitend op (semi-) overheden en professionele opdrachtgevers in de bouw.

 

Lees ook onze andere berichten