Warmtenetwerk Golfdag: de aanmelding is geopend!

Geplaatst op 28-05-2024 door Stichting Warmtenetwerk

Voor de tweede keer organiseert Stichting Warmtenetwerk voor de sportieve warmteprofessionals onder ons een Warmtenetwerk Golfdag! Dit doen wij op 26 juni op de Utrechtse Golfclub Amelisweerd. Een sportief evenement waarbij golfen en netwerken op een aangename manier worden gecombineerd. Deze dag biedt voor ieder wat wils!

 

Op 26 juni bent u vanaf 10.00 uur van harte welkom op Golfclub Amelisweerd waar wij u ontvangen met een kop koffie of thee en een kleine zoetigheid.  

 

Golfwedstrijd
Voor diegenen die al langer bekend zijn met het golfspel en een golfvaardigheidsbewijs (GVB) in hun bezit hebben, organiseren wij een 9-holes wedstrijd waarbij leuke prijzen te winnen zijn. De spelvorm deze middag is Texas Scramble. Let op: voor dit golfevent heeft u een minimale handicap van 36 nodig!

 

Golfclinic
Wilt u bekend worden met het golfspel en heeft u altijd al eens een bal willen slaan? Dan is de golfclinic wellicht iets voor u. U maakt dan onder leiding van diverse golfprofessionals kennis met het golfspel.  

 

Na het sportieve gedeelte is het tijd voor een gezellige netwerkborrel. Bekijk hieronder het programma van deze dag.  

 

Programma*

10.00 uur         Ontvangst met koffie / thee
11.00 uur          Start golfwedstrijd (verdeeld over meerdere flights)
12.00 uur         Lunch voor diegene die aan de golfclinic meedoen
13.00 uur         Start golfclinic
15.00 uur         Einde golfwedstrijd
15.00 uur         Einde golfclinic
15.15 uur          Prijsuitreiking golfwedstrijd, golfclinic en netwerkborrel
17.00 uur         Einde programma

*De vermelde tijden hierboven zijn richttijden; deze kunnen mogelijk in de komende weken nog enigszins worden aangepast.


Waar?

Utrechtse Golfclub Amelisweerd
Mereveldseweg 7
3585 LH Utrecht


Deelnamekosten en voorwaarden

Voor de deelnemers aan de golfwedstrijd geldt een eigen bijdrage van € 80,- (excl. BTW), voor de de golfclinic vragen wij een eigen bijdrage van € 55,- (excl. BTW). Dit is inclusief de greenfee, golfclinic onder begeleiding van een golfprofessional, lunch en een kleine snack tussendoor.

 

Aanmelden kan via het aanmeldformulier via deze link. Geef op het aanmeldformulier uw keuze aan of u wenst mee te doen aan de golfwedstrijd of aan de golfclinic. Geef a.u.b. ook uw handicap op het formulier aan.

 

Voor dit event is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname gaat op volgorde van binnenkomst en deelnemers van Stichting Warmtenetwerk hebben voorrang op dit unieke event!

 

Wij hopen u te zien op 26 juni op deze sportieve en gezellige dag!
 

Lees ook onze andere berichten