Wilt u mee op studiereis?

Geplaatst op 25-06-2020 door Stichting Warmtenetwerk

Al jaren organiseert Stichting Warmtenetwerk hooggewaardeerde studiereizen voor haar leden en branchegenoten. Na succesvolle buitenlandse reizen naar o.a. Oostenrijk, Denemarken en Finland was het initiële plan dit najaar af te reizen naar Duitsland. Gezien de huidige situatie en beperkende maatregelen rondom COVID-19 heeft de organisatie besloten om een inventarisatie te doen naar een studiereis in eigen land. Wij vragen daarom uw mening en zijn benieuwd of u interesse heeft met ons mee op studiereis in eigen land te gaan.

 

Voorlopig programma
Het idee is om op 24 en 25 september een 2-daagse studiereis naar Limburg te organiseren. Op het programma staan o.a. bezoeken aan warmtebedrijven en gemeenten in de regio’s Roermond, Heerlen en Maastricht. Hierover zijn nu oriënterende gesprekken gaande. Uiteraard houden wij de berichtgeving van het RIVM en de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en zullen wij geen risico nemen indien een binnenlandse reis ook niet geoorloofd is.

De studiereis zal geheel met eigen vervoer zijn dus er is geen sprake van verplaatsing in touringcars. Tevens zal er 1 overnachting bij de reis inbegrepen zijn.  Indicatie van de kosten voor deze binnenlandse studiereis zijn: € 200,- / € 250,-.

 

Interesse in deelname
Wat vragen wij van u? Geef door middel van het invullen van deze korte vragenlijst aan of u wel of geen interesse heeft in deelname aan een binnenlandse studiereis. Zodoende kan de organisatie zich oriënteren op een mogelijk verdere uitwerking van deze studiereis. De vragen kunt u via deze link beantwoorden en inzenden.

 

Let op: het invullen van deze vragenlijst geeft geen garantie op daadwerkelijke deelname aan de studiereis. Uw deelname wordt pas bevestigd na officiële aanmelding en nadat u de definitieve uitnodiging hebt ontvangen. Aanmelding geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Lees ook onze andere berichten