Ontvang ons magazine


Wenst u WN Magazine 2021 te ontvangen?
– Indien u deelnemer van ons bent of voor een overheidsinstelling of woningcorporatie werkt, kunt u ons jaarmagazine gratis per mail ontvangen. Vul hiervoor het onderstaande formulier in. Indien u liever een hard-copy magazine ontvangt, vult u dan bij de opmerkingen ook uw ontvangstadres in.  
– Bent u geen deelnemer? Indien u deelnemer wordt, kunt u het magazine gratis ontvangen. Zonder deelnemerschap brengen wij een vergoeding van 25 euro excl. BTW in rekening voor het magazine. Hiervoor kunt u eveneens het formulier invullen, dan nemen wij contact met u op. Indien u specifiek een hard-copy exemplaar ontvangt, geeft u dit dan aan bij de opmerkingen. 

 

Heeft u zich in het verleden aangemeld?
Stichting Warmtenetwerk publiceert haar redactionele artikelen primair op de website. Het magazine is daarom een jaarlijkse luxe uitgave geworden voor onze deelnemers en wordt niet meer gratis verspreid (alleen aan deelnemers van Stichting Warmtenetwerk, overheidsinstellingen en woningcorporaties). Indien u zich eerder heeft aangemeld om het magazine te ontvangen, kunnen wij u deze daarom niet meer kosteloos toesturen. Uiteraard bent u van harte welkom om een aanvraag bij ons in te dienen, zoals hierboven uitgelegd. Indien u zich aanmeldt als deelnemer, kunt u het magazine gratis ontvangen, profiteren van aantrekkelijke privileges en voordelen en ons helpen bij het ondersteunen van onze doelstellingen.   

  Voor en achternaam

  Bedrijfs of organisatienaam

  E-mail

  Telefoon

  Website

  Eventuele opmerking of boodschap

  Is uw organisatie/bedrijf deelnemer van Warmtenetwerk?

  JaNeeWeet ik niet