Ontvang ons magazine


Wenst u ons digitale jaarmagazine te ontvangen?

– Indien u lid bent of voor een overheidsinstelling of woningcorporatie werkt, kunt u deze gratis per mail ontvangen. Vul hiervoor het onderstaande formulier in. Indien het gaat om een hard-copy aanvraag, vul uw ontvangstadres in bij de opmerkingen.  
– Bent u geen lid, kunt u het magazine gratis ontvangen bij lidmaatschap of zonder lidmaatschap tegen een vergoeding van 25 euro excl. BTW. Hiervoor kunt u eveneens het formulier invullen, dan nemen wij contact met u op. Wenst u specifiek een hard-copy, geef dit dan aan in de opmerkingen. 

 

Heeft u zich in het verleden aangemeld?
Stichting Warmtenetwerk publiceert haar redactionele artikelen primair op de website. Het magazine is daarom een jaarlijkse luxe uitgave geworden voor onze leden en wordt niet meer gratis verspreid (alleen aan leden, overheidsinstellingen en woningcorporaties). Indien u zich eerder heeft aangemeld voor het magazine, kunnen wij u deze daarom niet meer kosteloos toesturen. Uiteraard bent u van harte welkom om een aanvraag bij ons in te dienen, zoals hierboven uitgelegd. Of verwelkomen we u graag als lid zodat u van het magazine en overige ledenvoordelen kunt genieten en onze doelstellingen ondersteunt.   

  Voor en achternaam

  Bedrijfs of organisatienaam

  E-mail

  Telefoon

  Website

  Eventuele opmerking of boodschap  Is uw organisatie/bedrijf lid van Warmtenetwerk?

  JaNeeWeet ik niet