Internationale workshop warmtenetten

Datum:
2 en 3 juni 2022

Locatie:
Provinciehuis Antwerpen, België

Prijs voor deelnemers:
gratis

Prijs voor niet-deelnemers:
gratis

Op donderdag 2 juni 2022 gaat de derde internationale workshop over stadsverwarming door in het Provinciehuis in Antwerpen.

 

In november 2018 en december 2019 gingen al twee succesvolle edities door van de “District Heating Workshop” in Antwerpen. Na een pauze door de covidcrisis vindt op 2 juni de derde editie plaats.

Samen met experten uit Nederland, Denemarken én eigen land bestuderen we de struikelblokken, plannen en ambities en leren we van de praktijk uit onze warmtenet-buurlanden.

Tussen de presentaties door is er ruim tijd om te netwerken. Bedrijven uit binnen- en buitenland stellen zich tijdens de koffie- en lunchpauzes voor op een heuse district heating-markt.

Meer details vind je in het programma met alle sprekers.


EXTRA: TECHNISCHE BEZOEKEN OP 3 JUNI


Op 3 juni organiseren we technische bezoeken aan concrete projecten. Ook deze bezoeken zijn gratis. Het programma vind je hier.


INSCHRIJVEN


Deze gratis workshop is bedoeld voor iedereen die van ver of nabij bij warmtenetten betrokken is, zowel uit de publieke als de privésector.

Inschrijven voor de workshop op 2 juni en/of voor de technische bezoeken op 3 juni kan via het registratieformulier onderaan de webpagina van de workshop.

Bekijk ook andere evenementen