Nationaal Congres Bodemenergie 7 juli

Datum:
7 juli 2022

Locatie:
Koningsbergergebouw, Utrecht Science Park

De ondergrond kan een serieuze optie zijn voor duurzame energieopwekking. De bodem kan immers worden benut voor productie van thermische energie of voor opslag van warmte en koude bijvoorbeeld. Benieuwd hoe precies? Wat de laatste ontwikkelingen op dit vlak zijn? Of wat de mogelijke maatschappelijke impact ervan is? Alle inns en outs op het gebied van bodemenergie en geothermie komen langs tijdens het Nationaal Congres Bodemenergie op 7 juli 2022 in Utrecht. De eerste 30 inschrijvers kunnen gebruik maken van korting op het toegangsbewijs. U vindt de partnercode in dit bericht.

 

Wilt u meer weten over ondiepe geothermie voor de verwarming van de glastuinbouw, of juist (ultra)diepe geothermie voor de productie van duurzame elektriciteit? Benieuwd naar de risico’s op aardbevingen, gevaar voor drinkwater, de drukte in de ondergrond? Of de ervaringen met opslag en productie van thermische bodemenergie, en de innovaties die op dit moment worden ontwikkeld? Kom dan naar hét congres over bodemenergie. Bekijk hier het programma.

 

Dit evenement vindt plaats op 7 juli a.s. in het Koningsbergergebouw op het Utrecht Science Park, en wordt georganiseerd in samenwerking met de Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging (U.A.V.) van de Universiteit Utrecht, Branchevereniging Bodemenergie, Geothermie Nederland en TKI Urban Energy.

 

Schrijf u nu in en maak gebruik van een partnerkorting. Vul deze code in bij uw aanmelding: 3TDYTZNQQVRQACUM. Wees snel! De kortingscode werkt alleen voor de eerste 30 aanmelders.

Bekijk ook andere evenementen