Nieuwjaarsborrel (Jong) Warmtenetwerk

Datum:
11 januari 2024

Tijdstip:
16.00 uur - 19.00 uur

Locatie:
Verkadefabriek 's Hertogenbosch

Prijs voor deelnemers:
Gratis

Prijs voor niet-deelnemers:
€50

Op 11 januari 2024 organiseren Jong Warmtenetwerk en Stichting Warmtenetwerk wederom een gezamenlijke nieuwjaarsborrel. Dan heffen we samen met onze deelnemers en niet-deelnemers het glas op het nieuwe jaar. 

 

Tijdens deze gezellige, informele nieuwjaarsborrel staan wij kort stil bij de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de plannen van het nieuwe jaar.

 

Kosten en aanmelding
Voor deelnemers van Stichting Warmtenetwerk is de nieuwjaarsborrel gratis. Aan niet-deelnemers vragen wij een financiële bijdrage van €50,- (excl. BTW). Aanmelden kan via deze link

 

Kennissessie Wet collectieve warmte (Wcw)
Komt u vóór de nieuwjaarsborrel naar de Kennissessie over de Wcw? Deze is van 14.30 tot 16.00 uur en vindt ook in de Verkadefabriek plaats. Voor deelnemers van Stichting Warmtenetwerk, overheden en woningcorporaties is dit kennisevent gratis. Aan niet-deelnemers vragen wij een financiële bijdrage van € 150,-. Aanmelden voor de kennissessie kan via deze link. 

 

Routebeschrijving en parkeren
De nieuwjaarsborrel vindt plaats in de Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45 te ‘s-Hertogenbosch. Een routebeschrijving vindt u hier

Zien wij u ook op 11 januari in ‘s-Hertogenbosch?

Bekijk ook andere evenementen