SAVE THE DATE I BIG NXT30 live event op 17 maart

Datum:
17 maart 2021

Tijdstip:
13.30 uur - 20.00 uur

Locatie:
Anatomiegebouw, Utrecht

Prijs voor deelnemers:
€ 125,- (geldt voor BIG leden)

Prijs voor niet-deelnemers:
€ 250,-

BIG gaat weer live, en nu echt! Op 17 maart 2022 vindt het BIG NXT30 event plaats! Dit evenement hebben we helaas eerder moeten uitstellen maar op 17 maart willen we je graag weer live begroeten! Het programma is bekend. Het wordt een tof event waar we met elkaar vooruit kijken en het glas heffen op 30 jaar BIG in Pipelines. Lees hieronder het uitgebreide programma en tijden. Dit event vindt plaats in het historische Anatomiegebouw in Utrecht! 

 


BIG NXT30 
Deze dag staat in het teken van live netwerken, interessante sprekers, dialogen en doorpakken naar de NXT30. Als key-note speaker hebben we Gerrit Hiemstra gevraagd zijn verhaal te vertellen over klimaatverandering, weer en waterbeheer en de energietransitie. Hoe kunnen we kennis en technieken toepassen op het gebied van meteorologie en klimaatverandering in nationale en internationale projecten? We horen het graag van hem.

 

Over Gerrit Hiemstra
Gerrit Hiemstra is een van Nederlands’ bekendste meteorologen. Gerrit is onder andere weerpresentator bij het NOS Journaal. Hiemstra is sinds de voltooiing van zijn studie Meteorologie aan de Wageningen University & Research in 1986 werkzaam in de meteorologie. Na zijn studie begon hij in 1986 als meteoroloog bij Meteo Consult.

 

Gerrit HiemstraProgramma*
13.30 uur – Ontvangst en inloop
14.00 uur – Opening en welkom door Han Admiraal
14.10 uur – Klimaatverandering, weer en waterbeheer door Gerrit Hiemstra
15.00 uur – Who’s next met Andries Brandsma en Willem Bakker 
15.15 uur – Pitches dialoogtafel
15.35 uur – Pauze
16.15 uur – Rondgang dialoogtafels
17.15 uur – Wrap up en afsluiting door Han Admiraal
17.30 uur – Einde programma en netwerkborrel
18.00 uur – Walking dinner en netwerken
20.00 uur – Einde programma

* Het programma is nog onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen of situatie. Het programma kán dus nog in tijden nog iets afwijken. Begin- en eindtijd blijven wel gelijk.  

 

 


Aanmelden, voorwaarden en kosten en COVID-19 maatregelen
Deelname aan dit event bedraagt € 125,- (excl. BTW). Voor niet leden bedraagt deelname € 250,- Via de website of de uitnodiging die alle BIG leden hebben ontvangen is aanmelden mogelijk. Ben je nog geen lid en heb je interesse om lid te worden? Stuur dan een mail naar: info@bigleidingen.eu of ga dan naar onze website voor meer informatie over de ledenvoordelen en de voorwaarden van een lidmaatschap
*Bij een no-show of niet tijdig afmelden (uiterlijk 1 dag voorafgaande aan het evenement) zijn wij genoodzaakt om de volledige deelnamekosten à €125,- / € 250,- door te berekenen. 

 

We volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Wij vragen daarom om een vaccinatiebewijs, herstel- of testbewijs van maximaal 24 uur oud. Dit doen wij aan de hand van de CoronaCheck App. Daarnaast zouden wij het bijzonder op prijs stellen als u thuis van tevoren nog een zelftest afneemt. Als de maatregelen worden aangepast of aangescherpt, behouden wij het recht voor om het event te verplaatsen.


Routebeschrijving en parkeren
Het BIG NXT30 event vindt plaats in het Anatomiegebouw in Utrecht. De locatie van het theater is: Bekkerstraat 141 in Utrecht. Voor meer informatie over de locatie en de routebeschrijving en parkeren verwijzen wij je naar deze link.
 
Mogen wij jou ook weer live begroeten op 17 maart a.s?

 

Bekijk ook andere evenementen