Smart Solutions Tour

Datum:
5 t/m 8 juli

In 2030 wil Nederland het aandeel stadsverwarming verhogen van 5% naar 25% en 2,5 miljoen gebouwen renoveren om de energievraag te verminderen. Dit vraagt om snel handelen. Gezien alle ontwikkelingen en noodzaak van doorpakken in de energietransitie is Grundfos de iGRID-oplossing aan het introduceren in de Benelux.

 

Op verschillende locaties en heel laagdrempelig kunt u zich laten informeren over iGRID en de toepasbaarheid in een warmtenet. Deze toepassing helpt warmteverliezen te beperken en integreert het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Door zones te creëren met intelligente mengcircuits kan de temperatuur worden verlaagd om te voldoen aan de werkelijk benodigde warmtevraag en wordt energie bespaard. Het iGRID monitoringsplatform geeft daarbij volledig inzicht in de efficiëntie van het warmtenet. Samen met Eurowater, de specialist in waterbehandeling, is er daarmee een innovatieve totaaloplossing gecreëerd om warmtenetten efficiënter in te richten en energetisch te optimaliseren.

 

Wilt u zich over deze noviteit laten informeren? Dan kan dat in Etten Leur op 5 juli, in Schiedam op 6 juli en bij Grundfos in Almere op 7 en 8 juli in de daarvoor speciaal ingerichte truck. Hier kunt u hardware en software van het systeem zelf bekijken.

 

Deelname is gratis, gelieve u wel even aan te melden voor de datum en locatie naar keuze. Meer informatie over de Smart Solutions tour vindt u hier

 

Wij kijken uit naar uw komst!

Bekijk ook andere evenementen