Workshop Warmtenetten Provinciehuis Antwerpen

Datum:
2 en 3 juni 2022

Locatie:
Provinciehuis Antwerpen, Belgie

Prijs voor deelnemers:
Gratis

Met de steun van verschillende bedrijven en organisaties uit de sector organiseerden EnergyVille, Warmtenetwerk Vlaanderen, de Provincie en POM Antwerpen, Interafval (VVSG) en ISVAG in november 2018 en december 2019 twee succesvolle edities van de “District Heating Workshop” in Antwerpen. Door covid liet de derde editie even op zich wachten. Gesteund door de positieve feed-back van de meer dan 200 deelnemers, nodigen we jou heel graag uit voor de derde internationale workshop over stadsverwarming, op donderdag 2 juni 2022 in het Provinciehuis in Antwerpen.

Met topsprekers uit Nederland, Denemarken én eigen land wisten we een nog breder en boeiender programma samen te stellen. Samen met experten uit verschillende vakgebieden – technisch, juridisch, financieel, communicatie… – maken we op 2 juni een stand van zaken van warmtenetten in Vlaanderen op, bestuderen we de struikelblokken en opportuniteiten, bespreken we concrete plannen of ambitieuze dromen, en leren we van de praktijk uit onze warmtenet-buurlanden Denemarken en Nederland. Tussen de presentaties door, voorzien we voldoende tijd om te netwerken. Tal van bedrijven uit binnen- en buitenland stellen zich voor op een heuse district heating-markt, die je tijdens koffie- en lunchpauzes kan bezoeken.

Deze gratis workshop is bedoeld voor iedereen die van ver of nabij met warmtenetten betrokken is, zowel uit de publieke als de privésector. Om aan te tonen dat warmtenetwerken intussen veel meer zijn dan vage plannen, organiseren we op 3 juni technische bezoeken aan concrete projecten. Ook deze bezoeken zijn gratis. Ga naar de website van het evenement voor meer informatie.

Wil je inschrijven voor de workshop op 2 juni en/of voor de technische bezoeken op 3 juni, ga dan snel naar de website en vul het registratieformulier in.

Bekijk ook andere evenementen